Снимка: ELLEАктрисата Анджелина Джоли ще се появи на корицата на септемврийския

...
Снимка: ELLEАктрисата Анджелина Джоли ще се появи на корицата на септемврийския
Коментари Харесай

Анджелина Джоли: Ако живеех в минали времена, щях да бъда изгорена на клада

Снимка: ELLE

Актрисата Анджелина Джоли ще се появи на корицата на септемврийския брой на списание ELLE, написа Канал3.бг. Тя театралничи пред фотографа Алекси Любомирски, който е и един от обичаните фотографи на известните персони.

Вместо изявление за списанието хубавицата написа есе със свои разсъждения за правата на нежния пол и свободата на дамите да бъдат самостоятелни и мощни.

" Винаги може да облечеш някоя красива рокля, само че истината е, че няма значение какво носиш, в случай че нямаш мощен дух. Няма нищо по-привлекателно от жена с самостоятелна воля и свое лично мнение ", написа Джоли.

Актрисата приказва още за " нечестивите дами ", за това по какъв начин от незапомнени времена за такива се считат вдовици, които се занимават с билкарство, или красиви млади дами, чиято мощ да съблазняват мъжете била обяснявана просто с магия.

Според Анджелина този фатализъм се предава през вековете и макар модерните времена, в които живеем, той продължава да живее и през днешния ден. Актрисата дава образец с всички обаятелни дами, кандидатирали се за политически позиции или борещи се за човешките права. Точно те в наши дни са подложени на критика и обиждани, наричани са " зли ", " вещици ", " неприятни майки ", " леки дами "...

Така наречените ”нечестиви ” дами и зли дами са в действителност тези, на които име е омръзнало от неправда, омръзнало им е от корист с тях. Това са дамите, които отхвърлят да следват разпоредбите на държание, тъй като не считат, че са най-хубавото за тях или за фамилиите им. Жените, които не биха се отказали от правото си на глас, даже да рискуват да умрат, да попаднат в пандиза, да бъдат отхвърлени от фамилиите си и обществото ", написа още Анджелина, като признава, че в случай че това се приема за нечестиво държание, то светът се нуждае от повече такива нечестиви дами.

" Ако бях живяла в минали времена, можеше да бъда изгорена на клада редица пъти просто поради това, че съм себе си “, споделя още актрисата.

  " Често споделям на дъщерите си, че най-важното нещо, което могат да създадат, е да развиват мозъка си. Винаги можеш да сложиш красива рокля, само че няма значение какво носиш външно, в случай че нямаш мощен разум “, споделя Анджелина, съгласно която би трябвало да има повече дами в политиката.

Според 44-годишната актриса, която се усеща чудесно разведена, една жена би трябвало да има свое мнение и самостоятелна воля, които я вършат изключително привлекателна.

Джоли споделя, че сега има доста работа и е щастлива от това, което прави. " Може да е мъчно да отделим време, с цел да се запитаме какви в действителност желаеме да бъдем – не какво считаме, че останалите ще одобрят или одобряват, а какви в действителност сме ние. Но когато послушаш себе си, може да направиш избора да пристъпиш напред, да се учиш и промениш “, изяснява тя.

Наскоро стана ясно, че най-големият наследник на актрисата, който е осиновен, към този момент е признат студент. Мадокс ще учи биохимия в Южна Корея.

”Безкрайно горда съм със синовете си поради мъжете, в които се трансформират, метода, по който почитат сестрите си и по какъв начин те са уважавани от тях “, разяснява гордо майка му.

Във фотосесията за списание ELLE Алекси Любомирски е уловил освен хубостта и сексапила на Анджелина Джоли, само че й нейната мощ и самостоятелност.  На няколко от фотосите тя театралничи дружно с двете си кучета, едното от които е осиновила от подслон.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР